• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Favora tanklakinnistute ostuks kaks pakkumust

  Leismanni sõnul laekus viie tanklakinnistu kirjalikule enampakkumisele eelmise nädala algul kaks pakkumust: nii AS Kroonikaubandus kui Tartu ärimees Vambola Kolbakov pakkusid tervikvara eest alghinna 23 miljonit krooni.
  Enampakkumisel on tanklakinnistu Tartus, Põlvas ja kaks kinnistut Tartu maakonnas ning hoonestusõigus Kohtla-Järvel. Kõik kinnisasjad on koormatud rendilepingute ja hüpoteekidega.
  Leismann ei osanud öelda, millega tegeleb Kroonikaubandus ja kes on firma taga. Ka ASis Krediidinfo puudus info Kroonikaubanduse kohta.
  Äripäeval ei õnnestunud eile ühendust saada Vambola Kolbakoviga. Favora kontserni endise emaettevõtte, pankrotistunud ASi Miksar nõukogu esimees Kolbakov osales eraisikuna hiljuti ka bussifirma Tarbus erastamisel.
  Aivar Leismann ütles, et Kevatrucki võlausaldajate üldkoosolek valis esmaspäeval uue kolmeliikmelise pankrotitoimkonna. «Eelmise toimkonna mitu liiget kurtis, et neil pole aega osaleda toimkonna töös,» põhjendas Leismann.
  Pankrotitoimkonna uue liikme, Ühispanga riskikapitali osakonna juhataja Guido Gritsenko sõnul on pank teinud ettepaneku, et tanklad müüdaks pärast koormavate rendilepingute tühistamist.
  Favora Tanklad on rentinud seitse tanklat 30 aastaks offshore-firmale Favora Capital, kes allrendib tanklaid ASile Favora Kapital. Samas on Favora Tankla pantinud tanklad Ühispangale ja ASile GSG.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.