• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turg ?okiga harjunud

  Diilerite ja analüütikute sõnul oli peaminister Sergei Stepa?ini tagandamise võimalus hindadesse sisse arvestatud juba eelmistel nädalatel ning seega oli turu tasakaalustumist oodata. Diilerite sõnul on Vene turg ?okeerivate uudistega juba ära harjunud ning esmaspäevane vabalangus oli puhtspekulatiivne.
  Venemaa rahandusministri kt Mihhail Kasjanov ütles, et valitsusvahetus Venemaal ei vallanda rubla järsku langust. Rubla kurss kukkus turgude avanedes 25,5 rublani dollari suhtes, kuid stabiliseerus keskpäevaks keskpanga tugiostude toel. Pessimistlikumad analüütikud ennustasid rublale kukkumist koguni tasemeni 30 RUB/USD.
  Maailma väärtpaberiturud suhtusid järjekordse peaministri väljavahetamisse leigelt, sest sündmused Venemaal jäid oodatava Ühendriikide intressimäärade tõusu varju.
  «See ei ole enam ammu pommuudis, kui Jeltsin oma valitsuse lahti laseb,» kommenteeris Merrill Lynchi analüütik Trevor Greetham.
  Stepa?ini vallandamine tuli ligi aasta pärast mullu maailma raputanud Vene finants- ja majanduskriisi, mis viis maailma väärtpaberite hinnad sügavasse langusse. Pankade ja suurfirmade majanduslikud sidemed Venemaaga on sealtpeale oluliselt vähenenud ja maailma majanduskasv hoogustunud, mis lubab turgudel sündmuste suhtes kõrvaltvaatajaks jääda.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.