• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sampo kontrollib Polarise kahjunõudeid

  Sampo Kindlustuse juhatuse esimees Olavi Laido ütles eile, et mõni nädal tagasi lõpetatud hüvitiste väljamaksmine taastatakse niipea, kui Sampo kontroll maksete õigsuse kohta on lõpetatud. «Sellega võib aega minna umbes nädal,» lausus Laido.
  Laido sõnul oli Sampo Kindlustus enne hüvitiste väljamaksmise peatamist jõudnud klientidele tasuda kahjusid umbes 8 miljoni krooni eest. «Sampo väljamakstavad summad osutusid senisest Polaris Vara keskmisest kahjude tasemest tunduvalt suuremaks,» kommenteeris Laido.
  «Audiitorid soovivad teada, kas me oleme asja suureks puhunud või on Polarisel kahjude väljamaksmisega juba enne mingisuguseid probleeme olnud,» lausus Laido. Samas tunnistas ta, et kindlustusselts hüvitab Polarise klientide kahju kindlasti.
  Sampo Kindlustuses viivad kontrolli läbi nii Soome omanike poolsed kui ka sõltumatud välisaudiitorid, rääkis Laido.
  Polarise klientide kahjude hüvitamine oli häiritud ka mõne nädala jooksul pärast kindlustusportfelli üleandmist puudutava lepingu sõlmimist. Laido põhjendas raha väljamaksmise takerdumist juuni alguses sellega, et kindlustusportfelli üleandmist polnud tegelikult veel toimunud.
  Polaris Vara oli kindlustusportfelli Sampo Kindlustusele üleandmise hetkeks sõlminud kokku üle 28 100 kindlustuslepingu. Lepingute reservide maht ulatus 30 miljoni kroonini. Sampo Kindlustus võttis Polaris Vara lepingud üle 20. mail.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.