• Jaga lugu:

    Unustame Diveci ja polegi probleemi

    Eesti Pank ja maksuamet selgitasid teisipäeval avaldatud pressiteates, et Hansapank ja Optiva Pank pole seotud rahapesu ja maksupettustega, nagu kirjutas Äripäev. Tegemist on vastuolulise avaldusega, sest pressiteate viimane lause ütleb: «Käesolev kommentaar ei puuduta firma Divec tegevust, mille uurimisega tegeleb Riigi Maksuamet». Oma artiklis tugines aga Äripäev just Diveci koduleheküljel olevatele andmetele ning Diveci tegevust kontrolliva maksuameti ja majanduspolitsei esindajate kommentaaridele. Jah tõesti, kui mitte arvestada neid Diveci maksude vältimise skeeme, millega olid seotud ka kaks kommertspanka, siis ei saa meie pankadele midagi ette heita. Selles osas nõustub Äripäev Eesti Pangaga.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Analüütik: ärikinnisvara-aasta jääb pigem kesiseks
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eluasemelaenuturg sai juunis veidi jahutust Kodulaenu intress on langenud
Juunis jätkus suur huvi eluasemelaenude vastu, samas väljastati vähem laene kui rekordilistel kuudel märtsist maini, teatas Eesti Pank.
Juunis jätkus suur huvi eluasemelaenude vastu, samas väljastati vähem laene kui rekordilistel kuudel märtsist maini, teatas Eesti Pank.