ÄP fototoimetus • 11. november 1999 kell 22:00

Viiteid eestikeelsetele autolinkidele

http://www.auto.ee

Parim eestikeelne lehekülg autohuvilisele. Sealt leiab ülevaateid autoteemalistest artiklitest, uudiseid autospordist, autofirmadest, liiklusteavet jne. Ja kui sealt tõesti vajalikku kätte ei saa, siis viited juhatavad sinna, kuhu tarvis. Näiteks on saadaval pea kõik autotarvikutega kauplevad firmad, kellel olemas kodulehekülg. Eriti huvipakkuv peaks igale tehnikahuvilisele olema virtuaalne autotest, kus iga autoomanik saab hinnata oma sõiduriista, täites selleks etteantud ankeedi. Samuti on võimalik hinnata autoteeninduste teeninduskultuuri. Paraku tundub, et viimaseid ei saa võtta sajaprotsendilise tõena, sest vastanuid on suhteliselt vähe ning näib, et enamus on need, keda on äsja mõnes teeninduses põhjalikult välja vihastatud.

http://www.ark.ee

Eesti Riikliku Autoregistrikeskuse kodulehekülg. Sealt saab lisaks hädavajalikule infole auto registreerimise, selle maksumuse ja muu kohta teavet ka auto tehnilisest ülevaatusest. Ära on toodud litsentseeritud tehnoülevaatuspunktide aadressid maakondade lõikes, ülevaatuste aruanded jms. Näiteks saab teada, et 14. oktoobri seisuga on ülevaatusel käinud 242 832 autot, neist 32 633 (13,4%) on mingil põhjusel suunatud tagasi korduvülevaatusele või on antud täielik sõidukeeld.

http://www.lkf.ee

Eesti Liikluskindlustuse Fondi kodulehekülg, kus on ära toodud põhjalik ülevaade sellest, mis on liikluskindlustus ja miks ta vajalik on. Samuti leiab sealt selgitusi selle kohta, mida teha, kui olete sattunud liiklusõnnetusse. Eriti «kuum» link sellel leheküljel on aga võlglaste nimekiri, kus on ära toodud kõigi nende firmade või eraisikute nimed, kes on jäänud mingil põhjusel liikluskindlustusele võlgu.

Autor: ÄP

Hetkel kuum