• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viiteid eestikeelsetele autolinkidele

  Parim eestikeelne lehekülg autohuvilisele. Sealt leiab ülevaateid autoteemalistest artiklitest, uudiseid autospordist, autofirmadest, liiklusteavet jne. Ja kui sealt tõesti vajalikku kätte ei saa, siis viited juhatavad sinna, kuhu tarvis. Näiteks on saadaval pea kõik autotarvikutega kauplevad firmad, kellel olemas kodulehekülg. Eriti huvipakkuv peaks igale tehnikahuvilisele olema virtuaalne autotest, kus iga autoomanik saab hinnata oma sõiduriista, täites selleks etteantud ankeedi. Samuti on võimalik hinnata autoteeninduste teeninduskultuuri. Paraku tundub, et viimaseid ei saa võtta sajaprotsendilise tõena, sest vastanuid on suhteliselt vähe ning näib, et enamus on need, keda on äsja mõnes teeninduses põhjalikult välja vihastatud.
  Eesti Riikliku Autoregistrikeskuse kodulehekülg. Sealt saab lisaks hädavajalikule infole auto registreerimise, selle maksumuse ja muu kohta teavet ka auto tehnilisest ülevaatusest. Ära on toodud litsentseeritud tehnoülevaatuspunktide aadressid maakondade lõikes, ülevaatuste aruanded jms. Näiteks saab teada, et 14. oktoobri seisuga on ülevaatusel käinud 242 832 autot, neist 32 633 (13,4%) on mingil põhjusel suunatud tagasi korduvülevaatusele või on antud täielik sõidukeeld.
  Eesti Liikluskindlustuse Fondi kodulehekülg, kus on ära toodud põhjalik ülevaade sellest, mis on liikluskindlustus ja miks ta vajalik on. Samuti leiab sealt selgitusi selle kohta, mida teha, kui olete sattunud liiklusõnnetusse. Eriti «kuum» link sellel leheküljel on aga võlglaste nimekiri, kus on ära toodud kõigi nende firmade või eraisikute nimed, kes on jäänud mingil põhjusel liikluskindlustusele võlgu.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.