• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia 6110 asendati 8210ga

  Kalli hinnaklassi mobiiltelefon Nokia 8210 on mõeldud välja vahetama senist ärimeeste menumudelit Nokia 6110. Kuigi uus telefon on väikeste mõõtmetega, peab see ooterezhiimis vastu kuus ööpäeva.
  Nokia 8210 on väiksem kui senine eliitmudel 8810, samuti kaalub see oluliselt vähem. Sisult uus telefon millegagi eriti ei üllata. Kiiduväärne on see, et nii väiksesse kesta on pandud palju funktsioone.
  Uudne on kuupäeva ja kella automaatse uuendamise võimalus. Menüüst vastava võrguteenuse aktiveerimisel muutub telefoni kellaaeg automaatselt, kui ületada ajavööndi piir. Telefoni saab seada teise ajavööndisse jõudmise järel ka küsima, kas kellaaja muutus on vajalik.
  Nokia 8210 võimaldab pidada konverentskõnet kuni kuue osalejaga. Kõne ajal on võimalik pidada ka privaatset vestlust ühe osalisega. Teised konverentskõnes osalejad seda vestlust ei kuule.
  Kui esimese mobiiltelefonina piltsõnumite saatmist võimaldaval Nokia mudelil 3210 on kolm piltsõnumit, siis 8210 puhul on nimekirja täiendatud ja valida saab kümne erineva piltsõnumi vahel. Uusi piltsõnumeid saab saata ka 3210-le, millel on võimalus asendada mõni olemasolev uue pildiga.
  Lisaks 35 telefonis olevale helisemismeloodiale saab iga kasutaja ka ise viis meloodiat komponeerida. Helinaid saab telefonilt telefonile saata ja internetist mobiilile salvestada.
  Nokia 8210 sobib ärimehele, kuna sisaldab põhitehteid sooritavat ja valuutakursse arvutavat kalkulaatorit, kalendrit ja mahukat telefonimärkmikku. Viimasesse saab salvestada kuni 250 nime ja numbrit. Lisaks toetab telefon kuni 250 nimega SIM-kaarte. Kuni kaheksale nimele saab seada häälvalimise, kalendrisse mahub 50 erinevat märget.
  Mugav võimalus on suunata kõned, faksid ja andmeside erinevatele numbritele. Nokia on varustatud vibroalarmiga: telefon annab vaikust nõudval momendil sisenevatest kõnedest märku vibreerides.
  Sisseehitatud antenniga uuel telefonil on kuus erinevat värvi vahetatavat esipaneeli. Telefon on kahesageduslik. Ühendust teise mobiili, printeri või arvutiga saab pidada infrapunaühenduse abil.
  Päris miinusteta uus telefon siiski pole. Ka keskmise suurusega sõrmedega on veidi ebamugav nuppe vajutada, sest need asuvad liiga lähestikku. Mobiili tarkvara on veel vigane, näiteks kui suunata faksikõned teisele numbrile, ilmub ekraanile sümbol, mis teavitab kasutajat ka kõikide kõnede suunamisest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.