Madli Zobel • 9. oktoober 2000 kell 12:25

Kohalikud omavalitsused hangivad kogemust teenuse osutamisel

Eesti Haldusjuhtimise Instituudis peetakse täna esinduslik rahvusvaheline seminar 'Kohalike omavalitsuste tegevus teenuste osutamisel. Saksamaa, Soome, Taani ja Eesti praktika ning perspektiivid', teatas Riigikantselei pressiesindaja.

Kohalike omavalitsuste tegevusest teenuste osutamisel Saksamaa Liitvabariigis kõneleb Wolfgang Baumann Rheinland-Pfalzi Siseministeeriumist. Ühtsetest teeninduskeskustest ja Tallinna Linnavalitsuse vastavasisulise tegevuse praktikast ning perspektiividest räägib Tallinna abilinnapea Liisa Pakosta.

Lisaks saavad seminaril osalevad omavalitsustegelased ülevaate Soome ja Taani omavalitsusüksuste praktikast teenuste osutamisel ning Siseministeeriumi projektist Avalike teenuste lepinguline üleandmine.

Seminari avab Eesti Vabariigi Siseministeeriumi kohaliku omavalitsuse ja regionaalarengu asekantsler Deiw Rahumägi, moderaatoriteks on Üllar Vahtramäe ja Igor Baranov Siseministeeriumi kohaliku omavalitsuse osakonnast.

Hetkel kuum