Ülo Toomsalu • 20. oktoober 2000 kell 7:05

SLÕ: Tallinna võimumängud tülgastavad

Seni kild killu haaval avalikkuse ette pudenenud Tallinna koalitsiooni vastuolud ja opositsiooni pingutused on vormunud umbusaldusavalduseks, milleks vajalike häälte kogumisest juba nädal tagasi sosistati, kirjutab SL Õhtuleht tänases juhtkirjas.

Kindel on see, et tsentristide poolt 33 hääle kokkusaamine 64st ei saanud oluliselt erineda praeguse koalitsiooni võimulpüsimise vahenditest, olgu selleks üleostmine või valgustkartvate tegude päevavalgele tirimise ähvardused.

Uue koalitsiooni võimulepääsemisel valla pääsev poliitiline kingaandmislaine tähendab hunniku koondamisraha maksmist ning uute ustavate t?inovnikute paikapanemise karusselli käivitumist.

Küllap saame kuni 2. novembrini teada uutest ametissemääramistest ning kuuleme sosinaid jagatud lubadustest, ennustab SL Õhtuleht. Huvitav on see, et nii mitmedki poliitikud on esmakordselt väljendanud tülgastust viimasel ajal toimuvate võimumängude räpasuse suhtes, mis ületab ilmselt ka nende paljunäinud valuläve.

Hetkel kuum