Andres Kärssin • 22. november 2000 kell 11:31

Annika Laasi abikaasa sai linnaosavanema koha

Tallinna linnavalitsus nimetas täna Kristiine linnosa vanemaks Paul Laasi ning Lasnamäe linaosa vanemaks Leonid Mihhailovi. Mõlemad linnosavanemad saavad ametipalgaks 13 200 krooni kuus, millele lisandub veel 1800 kroonine lisatasu.

Linnosavanemate vahetuse tingis poliitiline kokkulepe, mille kohaselt sai umbusaldushääetusel linnavõimu toetanud Demokraatlik Partei Kristiine linnaosa vanema koha ning linnavolikogu fraktsioon Rahva Valik kaks linnaosavanema kohta - Lasnamäel ja Mustamäel. Viimane saab vanema ilmselt järgmine nädal.

Linnapea Jüri Mõis ütles pressikonverentsil, et samuti peaks paika saama ka kaks uut abilinnapead. Need kohad kuuluvad Rahva Valikule.

1966. aastal sündinud Paul Laas lõpetas Tartu Ülikooli juristina, ta on töötanud ASi Reno juhatuse esimehena, ASi Estimpeks ning ASi Beeta Invest nõunikuna.

Paul Laasi abikaasa on Tallinna volikogu liige Annika Laas, peres on kolm last.

1952. aastal sündinud Leonid Mihhailov lõpetas Tallinna Tehnikaülikooli ehitusinsenerina, ta on töötanud 1976-1982 ELKNÜ Keskkomitees sektori- ja osakonnajuhatajana, 1982-1990 ENSV Ülemnõukogu Presiidiumi vanemkonsultandina, 1990-1992 riigikantselei vanemkonsultandina ning olnud alates 1993. aastast Tallinna Kaupmeeste Seltsi esimees. Mihhailov on praegu samuti Tallinna volikogu liige ning Lasnamäe halduskogu esimees.

Mihhailov on lahutatud, tal on üks laps.

Hetkel kuum