• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalalaev võis uppuda meeskonna vea tõttu

  Kalalaeva Katrin inimohvriteta uppumise ööl vastu eilset Hiiumaa lähedal võis põhjustada meeskonna viga, kes ei suutnud kohaneda välismaalt ostetud vana laevaga, kirjutab Eesti Päevaleht.

  'Viimastel aastatel on Eestisse üha enam ostetud vanu lääne kalalaevu, kuid meremehed on harjunud sõitma Vene laevadega, mille püstivus on palju parem kui lääne laevadel,' lausus Eesti Laevaomanike Liidu peasekretär Enn Kreem. 'See võis olla üks põhjusi, miks uppus kalalaev Katrin, kuid täpset põhjust ei saa teada enne, kui uurimine selle välja selgitab.'
  Kuigi Hiiumaa ranniku lähedal ööl vastu eilset pilkases pimeduses uppunud puust kalalaeva omanikfirma Misserton juhataja Alari Piperal pidas veel eile hommikul tõenäoliseks, et laeva uppumise põhjustas kokkupõrge mõne objektiga.
  'Midagi kindlat põhjuste kohta ei oska ka meeskond öelda, laevast käis nagu värin läbi ja paarikümne minuti pärast hakkas laev lekkima, tekkis kreen ning meeskond oli sunnitud laeva jätma,' lausus Piperal. 'Igal juhul ei saanud see olla lasti nihkumise süü. Kuna laev oli teel Veere sadamast Tallinnasse remonti, polnud ka laadungit.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.