• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus tasub side riigilõivu

  Määrusega kuulub riigilõiv tasaarveldamisele lubade kehtivuse kattuva aja eest juba tasutud riigilõivu osas.
  Tasaarveldus tehakse enne telekommunikatsiooniseaduse jõustumist tehtud raadiosageduse kasutamist lubava otsuse, väljastatud raadiosaatja tööloa, vee- või õhusõiduki raadioloa, numeratsioonivahemiku, tunnuskoodi või lühinumbri kasutamise loa väljastamise eest tasutud riigilõivu ja taotletava uue tehnilise loa eest tasumisele kuuluva riigilõivu summade vahel.
  Tasaarvelduse tegemisel võetakse arvesse ajavahemik varem väljastatud loa kehtivustähtaja ja uue, väljastatava loa väljastamise kuupäeva vahel täiskuudes.
  Tasaarveldatav summa saadakse, kui tehnilise loa väljastamise eest tasutud riigilõivu täiskuule vastav osa, mis leitakse tasutud riigilõivu summa jagamisel varem väljastatud loa kehtivustähtaja täiskuude arvuga, korrutatakse täiskuude arvuga, mis jääb uue loa väljastamise kuupäeva ja kehtinud loa kehtivustähtaja vahele.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Arco Vara on üheksa kuuga hooga kasumit kasvatanud
Kolmas kvartal oli Arco Vara müügis tagasihoidlikum, kuid üheksa kuuga on teenitud kopsakas kasum, teatas ettevõte börsiteates.
Kolmas kvartal oli Arco Vara müügis tagasihoidlikum, kuid üheksa kuuga on teenitud kopsakas kasum, teatas ettevõte börsiteates.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Raadiohommikus: kust võiks saada hiigelpalka?
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.