Ülo Toomsalu • 30. jaanuar 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Tax-free üleminekuperioodi asemel nõuab Eesti võrdset kohtlemist

Tõenäoliselt kinnitab valitsus täna laevanduspoliitika aastateks 2000-2004, milles ei nõuta Euroopa Liidult tax-free kaubandusele kümneaastast üleminekuaega, kuid liitumisläbirääkimiste lõpuosas tõstatab Eesti küsimuse laevafirmade võrdsest kohtlemisest, kirjutab Postimees.

?Valitsus ei pea laevanduspoliitika kontseptsiooni vastuvõtmisel lõplikult otsustama tax-free?ga seonduvat, suure tõenäosusega tõstatatakse see Euroopa Liiduga peetavate läbirääkimiste lõppfaasis mõne viimase küsimusena,? selgitas valitsuse pressiesindaja Priit Põiklik.

Ta lisas, et valitsus kavatseb taotleda kõikidele laevafirmadele võrdseid tingimusi.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt