Ülo Toomsalu • 16. märts 2001 kell 6:02

Kallas: Vilba kahjustas erakonna mainet

Reformierakonna esimehe Siim Kallase sõnul kahjustas Tallinna abilinnapea Priit Vilba erakonna mainet, kui soovitas uudisteagentuuri BNS naisajakirjanikule vibraatorit, kirjutab Postimees.

Kallas märkis eile Postimehele, et mõistab Vilba sõnakasutuse hukka ning lubamatut kõneviisi tarvitanud abilinnapea peaks BNSi majandusuudiste ajakirjaniku Marika Roomere ees vabandama. Ta lisas, et Vilba kahjustas oma väljaütlemisega Reformierakonna mainet.

Kallase hinnangul peaks Vilba võimalikku tagasikutsumist abilinnapea kohalt arutama Reformierakonna Tallinna piirkonna juhatus.

Erakonna Tallinna piirkonna esimees Urmas Paet ütles eile Postimehele, et juhatus on taas koos tuleval neljapäeval enne linnavolikogu istungit. Ta ei osanud öelda, kas Vilba solvav sõnavõtt või tema tagasikutsumine neljapäeval ka arutamisele tuleb.

Erakonna Tallinna piirkonna juhatusse kuuluv Maret Maripuu ütles, et Vilba oleks kindlasti pidanud oma sõnu hoolikamalt valima. ?Kuid see ei ole nüüd küll selline põhjus, miks peaks inimese abilinnapea kohalt tagasi kutsuma,? lisas ta.

Hetkel kuum