Popkunstnik näitab sunnismaistele elu

ÄP 30. märts 2001, 00:00

?Vaadata Tartus kunstinäitust ja mitte unustada, et sa oled Tartus kunstinäitusel ? sellist skisoidset kohaspetsiifikat kohtab vaid siin,? ütleb Tallinnas elav tänapäeva kuulsaim Tartust pärit kunstnik Kiwa.

Homme avab ta oma uue näituse ?Regatta Borealis?, mis jääb avatuks vaid ühe nädala. See näitus on Kiwa järjekordne leebe, kuid intensiivne katse tutvustada sunnismaistunud tartlastele elu Emajõest kaugemal.

Näituse avaõhtu üritus Samizdad toob lisaks Eesti parimale elektroonilise muusika ansamblile UNI ja tuntuimale kunstnikule kokku esinema suurema osa Tartu underground kunsti nooremast põlvkonnast. Päevases workshop?is tutvustavad oma loomingut noored filmitegijad.

31. märtsist 7. aprillini Damtan Dance muusikagaleriis
avatud E?P kell 12?18
piletid 40 ja 60 krooni
Tartu, Jaani 20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing