Ettevõtjad rõhuvad Eesti tuntuks tegemisele

Inno Tähismaa 18. aprill 2001, 14:27

Ettevõtjate esindajad andsid täna kohtumisel peaminister Mart Laariga üle projekti pealkirjaga 'Eesti tuntuks tegemine rahvusvahelistel sihtturgudel aastatel 2002-2005', teatas valitsuse esindaja.

Kohtumise põhiteema oli Euroopa Liiduga ühinemine ja see, kuidas saavad ettevõtjad kaasa aidata euroläbirääkimiste edukale lõpetamisele. Peaminister rõhutas ettevõtjate-poolsete ettepanekute suurt tähtsust protsessile ja kinnitas, et ettevõtjad on valitsuse sellesuunalise töö suurim tugigrupp.

Kohtumisel osalesid Eesti Tööstuse- ja Tööandjate Keskliidu juhatuse esimees Jüri Käo, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman, Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsiooni juhatuse esimees Urmas Sõõrumaa ning Eesti
Väike- ja Keskmiste Ettevõtete Assotsiatsiooni president Riivo Sinijärv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing