Baleriinid jutustavad loo mereröövlist

ÄP 18. mai 2001, 00:00

Piletite müük Salme Kultuurikeskuses, Kaubamaja piletikeskuses ja Piletilevi kassades, info tel 641 6880

Rahvusvahelistest artistidest koosneva balletiteatri Foutté kaunist tantsu on võimalik eeloleval nädalavahetusel imetleda Salme Kultuurikesuses. Laupäeval tulevad esiettekandele katkendid etendusest ?Le Corsaire?, mis tõlkes tähendab mereröövlit, ning jutustabki loo mereröövlist. Kaasakiskuva muusikaga etenduses soleerivad rahvusvahelise konkursi laureaadid Mari Savitski (Eesti), Hae-Ree Jung (L-Korea), Anna Merkulova (Ukraina), Matthew Sly (Kanada), Anton Jakovlev (St Peterburg).

Balletiteatri Foutté etendus ?Le Corsaire?
L 19.05.
Salme Kultuurikeskuses Salme 12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing