Valitsus arutab ETV ja Eesti Raadio liitmist, reklaami kaotamist ETVst

Inno Tähismaa 17. august 2001, 16:01

Valitsus arutab teisipäevasel istungil ringhäälinguseaduse muutmise ja rahvusringhäälingu seaduse eelnõusid, mille kohaselt kaob ETVst reklaam ja ETV ning Eesti Raadio ühendatakse.

Uue, rahvusringhäälingu seaduse eelnõu eesmärk on ühendada Eesti Televisioon ja Eesti Raadio, asutades uue avalik-õigusliku juriidilise isiku Eesti Rahvusringhääling. ETV ja Eesti Raadio lõpetavad oma tegevuse Rahvusringhäälingu asutamisega.

Rahvusringhäälingul on üks juhtimisstruktuur, kusjuures televisioon ja raadio on struktuuriüksused. Eelnõuga määratakse kindlaks Rahvusringhäälingu tegevuse alused ja eesmärk ning õigused ja kohustused, samuti Eesti Televisiooni ja Eesti Raadio lõpetamise ning Rahvusringhäälingu asutamise kord.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing