Loodus nõuab oma autojuhilt seletust

24. august 2001, 08:12

Siseminister Tarmo Loodus nõuab täna seletust oma autojuhilt, kelle hooletu parkimiskoha valik muutis Leedu autovarastele ööl vastu eilset kergeks saagiks ministri pool miljonit maksnud ametiauto Audi A6, kirjutab Postimees.

?Võtan ta ette kohe, kui homme tööle tagasi jõuan, siis vaatame,? ei tahtnud Loodus eile ajast ette rutata ega nõustuda Leedu politseinike hinnanguga, et tema autojuhi lohakus oli abiks uuena 469 000 krooni maksnud Audi vargusele Vilniuse kesklinnas asuva Victoria hotelli eest.

Victoria administraator selgitas ajalehele Lietuvos rytas, et eile hommikul kell 7.30 auto varguse avastanud juht ei tulnud eelmisel õhtul kordagi nõu küsima, kuhu Audi parkida. ?Nii ei osanud administraator teda juhatada ka veidi eemal asuvasse tasulisse parklasse,? vahendasid Lietuvos rytase ajakirjanikud Postimehele.

Sellest, et varastatud auto kuulus Eesti siseministrile, sai administraator teada alles pärast vargust. Seda aga seetõttu, et teisipäeva õhtul autojuhi ja abikaasaga Leetu saabunud Loodus külastas Vilniuses sugulasi ja elas seetõttu kaks ööd hotellis eraisikuna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing