Preatoni: olen Eestis pettunud, see riik mind enam ei huvita

Inno Tähismaa 30. august 2001, 08:35

Eile kiiruga Eestimaa tolmu jalgelt pühkinud kinnisvarafirma AS Pro Kapital Grupi nõukogu esimees ütles enne lennukile astumist, et on Eestis pettunud ja see riik teda enam ei huvita, vahendas eilne ETV uudisteprogramm.

Kinnitamata andmetel lahkus Preatoni eile lennukiga oma teise koju Milaanos. Tema viimased sõnad enne lahkumist olevat olnud, et ei soovi enam ealeski näha ühtegi Eesti ajakirjanikku.

Üleeile õhtul otsustas Tallinna börsi noteerimiskomisjon lõpetada kauplemine Pro Kapitali aktsiatega Tallinna börsil vaatamata Pro Kapitali juhtide Aivar Pihlaku, Andrus Lauritsa ja Ernesto Preatoni täiendavatele selgitustele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing