Sulev Oll • 7. september 2001 kell 13:19

Lastekodus üles kasvanu õpib Concordias tasuta.

Concordia ülikooli rektor Mart Susi ja prorektor Mari-Ann Susi otsustasid pakkuda ühele lastekodust tulnud õpilasele alates sügissemestrist täisstipendiumi, stipendiumisaaja valis välja Eesti Lastefond nende poolt toetatavate noorte seast, teatas Concordia suhtekorraldaja Kaidi Aher.

Stipendiumi saanud noormees on Pärnu linnast ja Eesti Lastefond toetas teda kogu keskkooli aja iga kuu väikeste stipendiumitega.

Concordiasse astunud noormeest huvitab politoloogia ja rahvusvaheliste suhete eriala. Samuti meelitas teda sellesse ülikooli võimalus inglise keeles õppida.

Lastefondi juhataja Sirje Grossmanni väitel pole raha, mida fond saab noortele anda väga suur. 'Samas on sellel aga suurepärased tulemused, sest see annab neile võimaluse edasi õppida ja oma unistustele lähemale jõuda,' sõnas ta.

Concordia üliõpilased ja õppejõud on juba neli aastat tegelenud lastekodulaste toetamise projektiga.

Hetkel kuum