Maris Lauri ÄP seminaril: tulevikuareng võib tulla ka alla nulli

17. september 2001, 15:28

See prognoos, et USA majandus hakab kolmandas-neljandas kvartalis kosuma, enam ei kehti, ütles ÄP seminaril 'USAs toimunud terroriakti mõju Eesti majandusele' Hansabank Marketsi markoanalüütik Maris Lauri hetk tagasi.

'Sündmus on alles toimunud ja väga palju lahtiseid otsi,' sõnas Lauri. 'Aga selge, kui läheb lahti sõjategevus, tulevikuarengud tulevad allapoole nulli taset.'

'Kannatavad kindlustus, lennundus, puhkemajandus, toimub tarbimislangus, meeleolud lähevad masendavaks, see võib kaasa tuua pingeid ja suurendavad närvilisust,' rääkis Maris Lauri. 'Naftatarbimine väheneb märgavatalt tõenäoliselt.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing