Aktsionärikeskse mõtteviisiga ettevõte

28. september 2001, 00:00

Baltika puhul on meeldiv tõdeda, et ettevõtte juhatuse esimees on suurim eraisikust aktsionär ja aktsionäride nimekirjas teine pärast Custormers of the Bank of Bermudat. Meelis Milderile kuulub enam kui 8 protsenti firma aktsiatest.

Ettevõtte juhi aktsionärikeskse mõtlemise näiteks võiks tuua Milderi intervjuu Äripäeva ajakirjanikule ühel pressikonverentsil, kus ta ütles, et müügisüsteemi arendamise üks põhjusi on see, et tavaliselt on jaekaubandusettevõte tootmisettevõttest oluliselt kallim ja nii saavad lisaväärtust ka börsiettevõtte aktsiad.

Kuigi Baltika on hästi oma riske hajutanud erinevate müügiturgude näol, mõjutavad ettevõtte tegevust nii Ida-Euroopa kui ka Lääne-Euroopa tarbijaharjumused ja tarbijakäitumine ning üldine majandusareng, mis Lääne-Euroopas viimasel ajal jahenemismärke näitab. Korralik brän aitab vastu seista tihedale konkurentsile jaekaubanduses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing