• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arnold Rüütli presidenditriumf kergitas Rahvaliidu soosingut

  Koos Arnold Rüütli valimisega presidendiks kerkis Villu Reiljani juhitav Rahvaliit septembri lõpul rahva silmis viieteistkümne toetusprotsendiga nii populaarseks, et jääb reitingult maha veel üksnes Keskerakonnast, kirjutab Postimees.

  ?Arnold Rüütli ootamatu ja triumfeeriv võit avaldas paljudele inimestele kindlasti muljet,? nentis Emori analüütik Tõnis Saarts. ?See viis paratamatult mõttele, et küllap peab see üks tugev, tubli ja toetust vääriv erakond olema, mis oma kandidaadi Kadriorgu viis.?
  Veel augusti keskel toetas Rahvaliitu Emori küsitluse andmeil neli protsenti valimisealistest kodanikest. Sellise tulemusega jääks erakond parlamendivalimistel ukse taha.
  Septembri algul oli Rahvaliidu toetus kerkinud kümnele protsendile ning 19.-26. septembrini tehtud küsitluse ajaks veel viie protsendi jagu.
  Rahvaliidu esimees Villu Reiljan tunnistas, et erakonna soosingu kasv on meeldiv. ?Tööd on ju selle nimel tehtud - eks Arnold Rüütelgi võttis raske presidendirolli ette sellepärast, et tugevdada nende jõudude positsioone.?
  Reiljan väitis, et erakond ei karda Rüütli presidendiks mineku tõttu saabuvat häältepõuda. ?Oleme küll presidendierakond, aga ega tänapäeval ole enam ühemehe-erakondi,? sõnas ta. ?Meil on palju juurdetulijaid, erakond laieneb veelgi.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Estraveli omanik: eelmine kriis oli võrreldes praegusega lasteaed
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.
Eesti suurima reisibüroo Estraveli omanik Aivo Takis rääkis Äriplaan 2022 konverentsil, et kui eelmise kriisi ajal kukkus nende käive 20 protsenti, siis koroonakriisiga kukkus nende käive 70 protsenti. “Eelmine kriis oli kui lasteaed, kuid toona tundus see kohutavalt suur kukkumine,” rääkis ta.