Kaja Koovit • 22. oktoober 2001 kell 8:44

Samsungi kolmanda kvartali kasum oodatust parem

Korea Samsung Electronics Co Ltd kolmanda kvartali tulemused olid oodatust paremad, sest mobiiltelefonide hea müük aitas kompenseerida suured kahjumid pooljuhtide tootmises, kirjutab uudisteagentuur AFX.

Analüütikute sõnul saab Samsung kiibitootmisest kahjumit ka neljandas kvartalis, sest hinnad on madalad, samas on ettevõtte marginaalid konkurentsivõimelised ja võimaldavad turu tõusu saabudes hõivata head positsioonid.

Samsungi tegevuskasum oli kolmandas kvartalis 18,2 miljardit woni. Teise kvartali tegevuskasum oli 600 miljardit woni.

Ettevõtte käive langes kolmandas kvartalis 7,23 triljoni wonini varasemalt 8 wonilt ja puhaskasum enam kui poole võrra 420 miljardi wonini 880 wonilt.

Hetkel kuum