• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Läänemaal pärit Sulev Luiga tõusis KPMG Estonia juhiks

  Palivere poiss Sulev Luiga nimetati Eesti vanima ja mõjukaima audiitorfirma KPMG Estonia tippjuhiks. 1. detsembril asus ta ametlikult uuele kohale, kirjutab Lääne Elu.

  Reedel oli Sulev Luiga Viinis konverentsil. 'Vastutus kasvab ja juhtimiskohustusi tuleb juurde,' ütles ta oma uute tööülesannete kohta. 'Eesti regioonis pole enam võimalik edasi liikuda.'
  KPMG on suur, enam kui 100 000 töötajaga rahvusvaheline firma. 'Karjäärivõimalusi välismaal oleks, iseasi kui tõenäoline see on,' lisas ta.
  KPMG juhatuse senine esimees Andres Root läheb kuuekuulisele puhkusele ja jätkab ettevõtte nõukogu liikmena.
  Juhatuse uue esimehe esmaülesanne on säilitada ja tugevdada ettevõtte positsiooni üha tiheneva konkurentsiga audiitor- ja konsultatsiooniteenuste turul, märkis ettevõte oma pressiteates.
  Luiga asus audiitorina KPMGsse tööle enne Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna lõpetamist 1993. Ta oli seni KPMG juhtivaudiitor, ta on ettevõtte partner ja audiitorite kutsekogu juhatuse esimees. Luiga on andnud suure panuse ettevõtte strateegia arendamisse ja hea maine kujundamisse, teatas KPMG.
  Korvpallisõbrad tunnevad Taebla gümnaasiumi 1989 lõpetanud Luigat hea mängijana. Ta kodu on Paliveres, igal hommikul kihutab ta sealt Tallinna tööle.
  Sulev Luiga on abielus, peres kasvamas kaks last.
  KPMG Estonia suuremad kliendid on suurettevõtted Eesti Energia, Eesti Põlevkivi, Eesti Gaas ja Pakterminal. Kokku on KPMG Estonial Eestis ligi 1000 klienti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Sidefirmad on kahvlis: riigi tegevusetuse tõttu rikuvad nad igal juhul seadust
Sideandmete praegune kasutamine Eestis on riigikohtu hinnangul õigusevastane, kuid muutusi kehtivas korras pole tehtud, mistõttu ei saa ka Eesti telekommunikatsioonifirmad aru, kuidas nad peaksid praeguses õigusvaakumis käituma: kui järgid seadust, siis rikud klientide õigusi, kui kaitsed neid, siis rikud seadust.
Sideandmete praegune kasutamine Eestis on riigikohtu hinnangul õigusevastane, kuid muutusi kehtivas korras pole tehtud, mistõttu ei saa ka Eesti telekommunikatsioonifirmad aru, kuidas nad peaksid praeguses õigusvaakumis käituma: kui järgid seadust, siis rikud klientide õigusi, kui kaitsed neid, siis rikud seadust.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.