• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Las jääda kõik nii, nagu on

  Eesti riigi nime ja tema lipu muutmine on kunstlikult väljamõeldud probleemikene, mis annab tunnistust küündimatusest näha tõsiseid lahendamist vajavaid probleeme Eestis.
  Riikide ja maade nimetused on kujunenud aja jooksul igas keeles erinevalt. See on inglaste asi, kuidas nad Eestit nimetavad. Kui me hakkame nüüd oma maad nimetama Estlandiks, siis võib see nende keelepruugis muutuda hoopis Donklandiks.
  Ei ole ühtegi tõsiselt võetavat põhjendust, miks peaks Eesti oma lipule risti peale tõmbama. Eestit talutatakse, nöör kaelas, Euroopa Liidu poole. Eurolipul, nagu paljude teiste maade lippudelgi, kujutatakse aga tähekesi. Võib-olla on sobiv kleepida oma lipule eurolipu täheke ? üks suur kuldne viisnurk?
  Teise maailmasõja keerises tekkis ütlus: ?Kes naksi kella tsurkma, ei see kaua püsi.? Nii ka nüüd: ?Kes hakkab Eesti nime ja lippu surkima, ei see kaua püsi.?
  Kuniks Eestil iseseisvust, las jääda nii, nagu on.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.