Ülo Toomsalu • 17. jaanuar 2002 kell 6:32

Autoregistrikeskuse pistiseprotsess jätkub ringkonnakohtus

Tallinna ringkonnakohus arutab 21. jaanuaril riigiprokuratuuri apellatsioonkaebust Pärnu maakohtu otsusele, millega mõisteti süüdi Eesti suuremas altkäemaksuafääris osalenud pistisevõtjad, kirjutab Pärnu Postimees.

Kuigi Pärnu maakohus luges 11 süüaluse süü tõendatuks, vaidlustas prokurör Enn Luurile, Meeli Kaljusaarele, Riho Sillaotsale, Aivar Laglele, Olav Pärnale, Kaido Lemberile, Aivo Rabbile, Kadri Kõusaarele ja Aive Oeseljale mõistetud karistused, sest need olid prokuröri küsitutest leebemad.

Kõige karmimalt karistas Pärnu kohus 9. novembril ARKi Pärnu büroo endist vanemeksamineerijat Enn Luuri ja Radiali autokoolis töötanud Meeli Kaljusaart. Luurile mõisteti kolm, Kaljusaarele kaks aastat vabadusekaotust.

Hetkel kuum