3. mai 2002 kell 13:31

Vodafone aktsia kukkus 100 penni tasemele

Maailma suurima mobiilsideoperaatori Vodafone aktsia kukkus psühholoogiliselt tähtsa 100 penni taset testima, vahendab AFX.

100 penni on vastupanutase, millest aktsia korraks päevasiseselt ka läbi kukkus. Täna kella 15.26ks kukkus aktsia Londoni börsil 6,9% võrra 101 pennile. Viimati oli aktsia allpool 100 penni taset 1998. aasta veebruaris.

Vodafone <GR#US.VOD> kärpis täna oma Saksa ja Itaalia äride tulemusteootusi allapoole analüütikute ootusi.

Maaklerfirma Dredner Kleinwort Wasserstein pani Vodafone ostusoovituse ja 103 pennise hinnasihi vaatluse alla.

USA maaklerfirma Schroder Salomon Smith Barney reageeris tänase Vodafone uudise peale, teatades, et praegu pole veel midagi põhjust muuta, säilitades aktsiale kõrge riskiga ostusoovituse, hinnasihiga 160 penni.

Hetkel kuum