Inge Rumessen • 29. mai 2002 kell 6:28

Maanteeinfo

Pindamistöid tehakse täna Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere maantee kilomeetritel 1,7 kuni 2,8 ja 6,6 kuni 8,6, so. kokku 3,1 km ulatuses.

Samuti Kihlepa-Lepaspea maantee kilomeetritel 0 kuni 2,5. Kiiruspiirang 30 km/h jääb kehtima esmaspäeva õhtuni.

Lahtise killustiku tõttu on piiratud kiirust 30 km-ni tunnis ka Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee maantee 8 km-sel Torma-Luige lõigul ja Põltsamaa-Võhma maantee 8 km-sel Kõo-Koksvere lõigul, Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maanteel, 3,6 km ulatuses Navi ristmiku ja Järvere vahel ning sama tee 10 km-sel lõigul Kuldrest kuni Valga maakonna piirini.

Taastusremonttööde tõttu on olulisi liikluspiiranguid Tallinn-Narva maantee 11,4 km-sel Rõmeda-Haljala lõigul, 14,6 km-sel lõigul Sämist-Ida-Viru maakonna piirini ja 11,2 km-sel Voorepera-Kukruse lõigul. Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel jätkuvad taastusremonttööd Harju maakonnas Laagri ja Ääsmäe vahel 6 km ulatuses, Rapla maakonnas 2 km-sel Konnaveski-Orgita lõigul ja Pärnu maakonnas 5,2 km-sel Uulu-Tahkuranna lõigul ning 24 km-sel Võiste-Kabli lõigul.

Hetkel kuum