Sahver on vahepeal teenimatult unarusse jäetud. Jahedat keldrit, kus toiduaineid säilitada, on väga kallis ehitada. Tunduvalt odavam tuleb kööginurka sahvri meisterdamine. Kuna tänapäevased majad on hästi soojustatud ning tavalise, õue avaneva ventilatsiooniklapiga on raske ühtlast temperatuuri hoida, on lahenduseks külmutusseade, mis paigaldatakse seina sisse. Ainuke reegel on see, et temperatuur ruumis, kuhupoole jääb sahvri soe külg, ei tohi olla madalam kui 4 °C ega kõrgem kui 26?27 °C.
Coolmaster 450 ja 900 on olemas ka splitvariandina. See tähendab, et seade on jagatud kaheks: üks osa on soe (kompressor) ja teine külm, mis paigutatakse sahvri sisse. Seda tüüpi külmutusseadmeid kasutatakse peamiselt kohtades, kus ei ole võimalik asetada kombineeritud seadet külmkambri seina. Agregaadi soe osa võib olla kuni 15 m kaugusel külmast osast. Paigalduse peavad teostama väljaõppinud tehnikud.
Kõige tähtsam sahvri ehitamisel on kaitsta sahvrit niiskuse ja hallituse eest. Eksperdid kinnitavad, et parima tulemuse annab plastkatte kasutamine seintel. Et takistada niiskuse teket sahvris, tuleb külmiku soojale küljele kinnitada plastkate, mis ei tohi olla katkine ega rebenenud. Sahver tuleks ehitada nagu tuba tuppa. Kui sahver ehitatakse betoonpõrandale, ei ole eraldi põrandat vaja teha (välja arvatud põrandakütte korral). Tähtis on, et põrand oleks kuiv. Vältida tuleb materjale, mis eritavad lõhnu ega ole niiskuskindlad. Kindlasti peab arvestama, et männipuu kipub värskeid toiduaineid rikkuma. Kui soovite kasutada sahvri sisepinnana puitu, tuleb see katta vesialuselise lakiga.