Ülar Lauk • 13. juuni 2002 kell 9:43

C-grupist viimase vooru väravatesaju järel edasi Brasiilia ja Türgi

C-alagrupis võitis Brasiilia Costa Ricat 5:2 ja Türgi Hiinat 3:0.

Brasiilia väravad tulid: 10. minutil kaitsja Luis Marini omavärav Milano Interi 25aastase ründaja Ronaldo aktiivsel kaasabil; 13. minutil Ronaldo; 38. minutil - 25aastase Lyoni Olympique kaitsja Edmilsoni efektsest üle pea löödud käärlöök; 62. minutil - FC Barcelona 30aastane poolkaitsja Rivaldo; 64. minutil - Parma 28aastane kaitsja Junior.

Costa Rica väravad: 40. minutil Manchester City 25aastane ründaja Paulo Wanchope ja 56. minutil Kreeta OFI 27aastane ründaja Ronald Gomez.

Türgi-Hiina mängus lõid türkaste väravad 6. minutil Istanbuli Galatasaray 25aastane ründaja Hasan Sas; 9. minutil Galatasaray 33aastane kaitsja Bulent Korkmaz; 85. minutil AC Milan 28aastane poolkaitsja Umit Davala.

Türklastele võis see mäng aga kalliks maksma minna - 35. minutil vahetati ilmselt vigastuse tõttu välja nende kuulus väravavaht Rustu Recber, teise kollase kaardi tõttu peavad järgmisest mängust eemale jääma Emre Asik ja Emre Belozoglu.

Brasiilia ja Türgi vastased tulevad H-alagrupist, kus edasipääsemisvõimalused on veel kõigil meeskondadel - Jaapanil, Venemaal, Belgial ja Tuneesial.

Hetkel kuum