Andres Kärssin • 13. august 2002 kell 10:57

Hansapank: Tallinna Kaubamaja majandustulemused vastasid ootustele

Hansabank Markets hindab Tallinna Kaubamaja kontserni (TKM) esimese poolaasta majandustulemused ootuspäraseks.

'Kaubamaja tulemused vastasid täpselt ootustele ning üllatusi seal ei olnud,' ütles Hansabank Marketsi analüütik Mihkel Torim. Ta lisas, et Hansabank Markets ootas TKMi esimese poolaasta müüginumbriks 712 miljonit krooni ja puhaskasumiks 23,3 miljonit krooni ning reaalsed numbrid kattusid sellega.

'Tulemused olid iseenesest ju head ning oli selgelt näha tegevuse efektiivsuse kasvu, mida ka juhatus oli lubanud - heaks indikaatoriks oli müügipinna kasvu ületav käibekasv ning paranev varude käibekiirus,' märkis analüütik. 'Esialgu ei näe põhjust fundementaalseid muudatusi prognoosides teha.'

Hetkel kuum