• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turvaline suhtlustarkvara Reutersilt

  Koos Microsoftiga valminud, MSNi suhtlustarkvara võimalusi kasutav, kuid turvatud andmesidega suhtlustarkvara aitab finantsproffessionaalidel omavahel vahetult suhelda, tehinguid sõlmida ja teistelt spetsialistidelt foorumites nõu küsida. 128-bitise võtmega salastus on samal tasemel nagu internetipankades, MindAlign nimeline lisa aga võimaldab osaleda diskussioonides oma ala spetsialistidega.
  Reuters lubab, et suhtlustarkvara aitab olla konkurentidest ees, kiirendada tehinguid, vähendada kulusid, kuna töötajad on paremini teistele ?nähtavad? ja olla informeeritum. Finantstöötajatel on tihti vajadus olla vestluses mitme inimesega korraga, mida on keeruline teha elektronposti või telefoni abil. Suhtlustarkvara aga võimaldab seda.
  Lisaks on Reutersi tootel mugav logiraamatu pidamise süsteem ehk peetud vestluste salvestamise ja arhiveerimise võimalus. Suhtlustarkvara annab teada ja hoiab kursis ka oluliste finantsuudistega, seal saab pidada kalendrit ja lisada meeldetuletusi. Laadida saavad tarkvara endale Reutersi registreeritud kasutajad, sisestades kasutajanimeks firma korporatiivse elektronposti aadressi.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Indrek Kasela Enefiti IPOst: kodanikuna takka ei kiida, aga investorina olnuks patt mitte osaleda
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.
PRFoodsi juht Indrek Kasela tõdes, et ei kiida Enefit Greeni tegevust heaks, kuid investorina kasutas siiski võimaluse ära ning märkis ettevõtte IPO-l aktsiaid.