ÄP fototoimetus • 16. oktoober 2002 kell 22:00

Turvaline suhtlustarkvara Reutersilt

www.reuters.com/messaging

Koos Microsoftiga valminud, MSNi suhtlustarkvara võimalusi kasutav, kuid turvatud andmesidega suhtlustarkvara aitab finantsproffessionaalidel omavahel vahetult suhelda, tehinguid sõlmida ja teistelt spetsialistidelt foorumites nõu küsida. 128-bitise võtmega salastus on samal tasemel nagu internetipankades, MindAlign nimeline lisa aga võimaldab osaleda diskussioonides oma ala spetsialistidega.

Reuters lubab, et suhtlustarkvara aitab olla konkurentidest ees, kiirendada tehinguid, vähendada kulusid, kuna töötajad on paremini teistele ?nähtavad? ja olla informeeritum. Finantstöötajatel on tihti vajadus olla vestluses mitme inimesega korraga, mida on keeruline teha elektronposti või telefoni abil. Suhtlustarkvara aga võimaldab seda.

Lisaks on Reutersi tootel mugav logiraamatu pidamise süsteem ehk peetud vestluste salvestamise ja arhiveerimise võimalus. Suhtlustarkvara annab teada ja hoiab kursis ka oluliste finantsuudistega, seal saab pidada kalendrit ja lisada meeldetuletusi. Laadida saavad tarkvara endale Reutersi registreeritud kasutajad, sisestades kasutajanimeks firma korporatiivse elektronposti aadressi.

Autor: ÄP

Hetkel kuum