Sirje Niitra • 21. oktoober 2002 kell 14:06

Pärnu võimalik uus linnapea Väino Hallikmägi: Pärnusse on vaja haritud kaadrit

Pärnu võimalik uus linnapea, reformierakondlasest ettevõtja Väino Hallikmägi soovib tuua Pärnusse haritud tööjõudu.

Hallikmägi ütles, et Pärnu ettevõtted vajavad kvalifitseeritud töölisi ja linnapeana sooviks ta kaasa aidata nii täiendõppe tõhustamisele kui mujale õppima läinud noorte linna tagasi meelitamisele.

Reformierakonna linnapeakandidaat ütles, et lisaks tuleb Pärnus arendada infrastruktuuri tööstuspiirkondades ja anda soodustingimustel maad investoritele, kes loovad linnas uusi töökohti. Tema hinnangul elavdaks kohalikku majanduselu ka Via Baltica linna läbiva lõigu korda tegemine.

Hallikmägile kuuluv AS Via Pont võitis hiljaaegu Vana-Pärnu sadamasse viiva ümbersõidutee ehitamise konkursi ja lõpetas just uue kontserdimaja raudbetoonkarkassi rajamise. Tallinnas teeb Via Pont alltöövõttu Viru Keskuse ehitamisel.

Hetkel kuum