Ülar Lauk • 25. oktoober 2002 kell 15:13

Moskva: nõustuti vastu võtma toitu ja vett

Meedik Leonid Ro?al ja ajakirjanik Anna Politkovskaja pidasid üle 3 tunni läbirääkimisi pantvange võtnud relvastatud inimestega.

Relvastatud inimesed nõustusid vastu võtma toitu ja vett ainult nende usalduse pälvinud Novaja Gazeta ajakirjaniku Anna Politkovskaja käest (kardetakse, et eriteenistused võivad toidu ja vee sisse panna uimastavaid jm aineid).

Pärast Ro?alit ja Politkovskajat sisenes ITAR-TASSi teatel teatrihoonesse ka ajakirjanik ja re?issöör Sergei Govorihhin (Stanislav Govoruhhini poeg) ning Literaturnaja Gazeta peatoimetaja Dmitri Belovetski.

Sergei Govoruhhin filmis 2 aastat T?et?eenias sõjategevust, sai 1995.a. haavata ja kaotas osa jalast.

<#Newsru.com=http://www.newsru.com/russia/25oct2002/govoruhin.html>

Hetkel kuum