• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Taisto bussid on bussijaama servas tagasi

  Bussifirmade sõjas omaette bussijaama kolinud Taisto bussid on vanas bussijaamas tagasi, tekitades reisijate jaoks palju segadust.

  ?Kollase värvi järgi leidsin, muidu poleks küll leidnud,? ütles eile ajateenija Mihkel (19).
  Kui enne eraldi kolimist võtsid Taisto bussid Tartusse sõitjaid peale vana bussijaama keskele jääva 9. peatuse juurest, siis nüüd see enam nii ole. Taisto bussid väljuvad laupäevast saadik vaid 13. ja 14. Peatusest, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Avastasin, et buss väljub siit, pileti pealt uurides,? ütles Krista (15).
  Sõjaseisukord on bussijaamas siiski mõnevõrra lahenenud, sest mõni päev tagasi ei andnud bussijaam Taisto busside kohta isegi infot. ?Sõidan üle kümne aasta esimest korda bussiga. Ostsin pileti ja mulle öeldi, kust Taisto buss väljub,? kinnitas eile Pille (29).
  Reisijatel valmistavad bussifirmade sõja tõttu ümberpaiknevad peatuskohad siiski endiselt raskusi.
  ?Läksin pühapäeva hommikul kell 5.45 inimesi peale võtma, kuid nad seisid teises kohas. Silt 13. ja 14. peatuse juurde meie bussida väljumise kohta pandi üles alles hiljem,? lausus Taisto bussijuht Toivo (57). Tema sõnul räägiti nädalavahetusel dispet?eriruumis, et Tartus väitis kassamüüja piletiostjale Taisto bussi välja müüdud olevat, kuigi tegelikult see nii ei olnud.
  ?Bussijuhtide vahel küll midagi ei ole, firmade juhid sõdivad. Meilt ja Mootorist on läinud palju bussijuhte Taistosse, üldiselt tuntakse üksteist,? ütles Sebe bussijuht Rein (62).
  Laupäeval blokeerisid Taistoga konkureerivate firmade bussid Taisto äsjaavatud bussijaama ja vabastasid platsi alles pärastlõunal, kui ettevõtete juhid linnavalitsuse vahendusel kokkuleppele jõudsid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue rahvaaktsia võtsid omaks ka tuntud näod
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Nimekiri avalik: TOP 1000 Enefit Greeni aktsionäri Vaata 1000 suuremat investorit!
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Kaupmehed kehtestavad vabatahtlikult uued piirangud
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.