• Jaga lugu:

  Nõo Lihatööstus kahekordistab uue tootmishoonega tootmisvõimsust

  Homme avab Nõo Lihatööstus oma uue tootmishoone, millega kaasneb tootmisvõimsuse kahekordistumine. Juurdeehituse pindala on 1000 ruutmeetrit ja investeeringu kogumaksumus 40 miljonit krooni, teatas ettevõte.

  Seoses uue tehnoloogia kasutuselevõtuga parandab Nõo Lihatööstus kapitalitootlust, efektiivistab müügi - ja logistikavõrku ning pöörab enam tähelepanu turundusele.
  ?Uus tehasehoone ja seal kasutusel olev tehnoloogia vastab kõigile euro-nõuetele ning võimaldab meil vastu tulla turunõudlusele,? kommenteeris vajadust uue tehase järele tegevjuht Toomas Kruustük.
  Käesoleva aasta käibe prognoos on 50 miljonit krooni, kasumit prognoositakse 1,5 ? 2 miljonit krooni. Võrreldes eelmise aasta septembrikuuga on käibekasv olnud ca 50 protsenti, oktoobris kasvutrend jätkub. Ettevõtte eesmärgiks on jõuda 100-miljonilise käibeni aastas.
  Nõo Lihatööstuse tooteportfelli kuulub üle 60 erineva toote, millest tuntuimad on ?Nõo rulaad?, ?Nõo sardell?, ?Maamehe sink?, ?Maasuitsuribi? ja poolsuitsuvorst ?Mini?. Nõo Lihatööstus on Eesti ainuke toorsalaami valmistaja, mis on tooteportfellis üks tõusvamaid artikleid.
  Alates 2002. aastast kuulub Nõo Lihatööstus Lihatöötlejate Assotsiatsiooni, mis kannab kvaliteedimärki ?Aus Kaup?. Ettevõte ostab toorainet kokku vaid suurtootjatelt üle Eesti, tooraine kvaliteedis järelandmisi ei tehta, tagades sellega toodete tipp-kvaliteet.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.