• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA kaitsetööstushiiglase III kvartali puhaskasum kasvas kolmandiku

  Lockheed Martini III kvartali puhaskasum kasvas 36%, sest Pentagoni suurenenud kulutused parandasid ettevõtte kõigi üksuste tulemusi.

  The Wall Street Journal kirjutas, et USA suurima mahuga militaartellimuste omanik hoiatas, et järgmise aasta kasumit võivad vähendada pensionikohustused. Nimelt võib Lockheed sarnaselt teistele USA ettevõtetele pikaajalise aktsiahindade languse tõttu olla sunnitud pensionifondidesse raha pumpama.
  Lockheedi <GR#US.LMT> juhid on varem järgmise aasta kasumiks aktsia kohta prognoosinud 2.75?2.85 dollarit.
  Ettevõtte III kvartali kasum oli 290 mln dollarit (4,6 mld krooni) ehk 64 USA senti aktsia kohta. Mullu samal ajal teenis ettevõte 213 mln dollarit (3,4 mld krooni) ehk 50 senti aktsia kohta. Kasumikasv tugineb suuresti ka uutele firmaväärtuse arvestuspõhimõtetele raamatupidamises.
  Lockheedi käive kasvas 5% 6,54 mld dollarini (104,6 mld krooni).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.