• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Telekanalid püüavad uute saadetega vaatajaid võita

  Uuel aastal lisandub ETV programmi rida uusi saateid, erakanalitest üllitab TV3 tõsielusarja ?Farm? ja uudse actionseriaali ?24 tundi?.

  Alates jaanuarist kavandab ETV hakata iga nädal näitama uudset pooletunnist spordimagasini, mis ei käsitleks mitte sporditulemusi, vaid -probleeme. Jõuluüllatusena on lastele plaanitud lavastuslik saade, mille tegelasi võiks ETV juhatuse esimehe Ilmar Raagi sõnul kasutada hariduslikul eesmärgil ka väljaspool teleprogrammi, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Mõlemad saated on arendusjärgus ning nende pealkirjad ja saatejuhid pole seni veel paika pandud. Samuti on kõne all uus Euroopa Liitu kajastav saatesari, mille avalöögi teeks ETV Brüsseli korrespondent Indrek Treufeldt veel selle aasta sees.
  Kevadhooajal on kavas ka varem Treufeldti tehtud ?Brauseri? laadse ?Aktuaalse kaamera? nädalakokkuvõtte ekraanile toomine ja Kanal 2 ?60 minuti?-laadne teleajakiri.
  Eesti vaadatuim telekanal TV3 teeb oma kavas uuel aastal kaks suuremat muudatust. Algust tehakse tõsieluseriaaliga ?Farm?, mida juhib Marko Matvere. TV3 programmidirektor Jüri Pihel ootab sellele suurt edu. ??Robinsonid? on ennast tõestanud, sel on mullusest kaks korda kõrgem reiting,? võrdles Pihel.
  Teise suure projektina alustab TV3 seriaaliga ?24 tundi?, millel on Piheli kinnitusel täiesti uus vorm ja sisu. ?Seriaali iga osa kestab tund aega, kattes samas ka reaalajast ühe tunni,? ütles Pihel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.