Ülo Toomsalu • 6. november 2002 kell 6:08

EPL: Telekanalid püüavad uute saadetega vaatajaid võita

Uuel aastal lisandub ETV programmi rida uusi saateid, erakanalitest üllitab TV3 tõsielusarja ?Farm? ja uudse actionseriaali ?24 tundi?.

Alates jaanuarist kavandab ETV hakata iga nädal näitama uudset pooletunnist spordimagasini, mis ei käsitleks mitte sporditulemusi, vaid -probleeme. Jõuluüllatusena on lastele plaanitud lavastuslik saade, mille tegelasi võiks ETV juhatuse esimehe Ilmar Raagi sõnul kasutada hariduslikul eesmärgil ka väljaspool teleprogrammi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Mõlemad saated on arendusjärgus ning nende pealkirjad ja saatejuhid pole seni veel paika pandud. Samuti on kõne all uus Euroopa Liitu kajastav saatesari, mille avalöögi teeks ETV Brüsseli korrespondent Indrek Treufeldt veel selle aasta sees.

Kevadhooajal on kavas ka varem Treufeldti tehtud ?Brauseri? laadse ?Aktuaalse kaamera? nädalakokkuvõtte ekraanile toomine ja Kanal 2 ?60 minuti?-laadne teleajakiri.

Eesti vaadatuim telekanal TV3 teeb oma kavas uuel aastal kaks suuremat muudatust. Algust tehakse tõsieluseriaaliga ?Farm?, mida juhib Marko Matvere. TV3 programmidirektor Jüri Pihel ootab sellele suurt edu. ??Robinsonid? on ennast tõestanud, sel on mullusest kaks korda kõrgem reiting,? võrdles Pihel.

Teise suure projektina alustab TV3 seriaaliga ?24 tundi?, millel on Piheli kinnitusel täiesti uus vorm ja sisu. ?Seriaali iga osa kestab tund aega, kattes samas ka reaalajast ühe tunni,? ütles Pihel.

Hetkel kuum