ÄP fototoimetus • 7. november 2002 kell 22:00

Värsket ja vana infot USA majanduse kohta

www.bea.gov

USA kaubandusministeeriumi majandusanalüüsi büroo kodulehekülg võiks pakkuda huvi investoritele, kes investeerivad suurematele välisturgudele, mille liikumist mõjutavad sageli USA makromajandusnumbrid.

Leheküljelt võib leida kalendri, kus täpselt kirjas, mis päeval ja kellaajal mingi makromajandustulemus avaldatakse, ning teated juba avaldatud tulemustest. Kui tavaliselt kajastatakse uudistes USA makromajandusnumbreid pinnapealselt, siis antud lehekülgedel võib iga makromajandustulemuse kohta leida pikki raporteid. Makromajandusnäitajatest on hõlmatud kõik võimalik, alustades riigi sisemajanduse kogutoodangust, lõpetades näiteks Alaska erinevate regioonide rahvaarvuga.

Lisaks sellele, et leheküljelt võib leida uusi andmeid USA majanduse kohta, on korralikult esindatud ka pikemad perioodid. Näiteks võib leida, kui palju kasvas 1930. aastal suurriigi sisemajanduse kogutoodang ning kui suur oli selle maht.

Autor: ÄP

Hetkel kuum