• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kommersant: AvtoVAZi konveier seisatakse alates 15. detsembrist kuuks ajaks

  AvtoVAZi peakonveier pannakse 3 nädala pärast uuesti seisma, seekord kuuks ajaks - 15. detsembrist 15. jaanuarini, teatas Kommersant.

  Eelmine kord seisis tootmine 26. oktoobrist 10. novembrini. Sellegipoolest on ettevõttel müügiväljakutele ikkagi 85-90 000 autot seisma jäänud.
  AvtoVAZi marketingi ja finantsplaneerimise osakonna juhataja Aleksei Borissoglebski tunnistas, et eelmise tehase peakonveieri seisaku ajal müüdi kõigest 6-7000 autot, kuigi diilerid said need juuni hindadega.
  Kompanii Piter-Lada turundusjuht Aleksei ?alnov kinnitas, et Peterburis on kahekuune Žigulide varu. Ostjad ootavad tema sõnul hindade langetamist uuest aastast. IŽ Lada müügimänedžer Jelena Repina teatas aga, et juhtkond juba alustas hindade langetamist.
  Samas teatas tehase juht Vitali Vilt?ik, et ettevõte ei kavatse hindu alandada. Diilerite sõnul on tehasel kavas mõnede mudelite hinda hoopis 3% võrra tõsta.
  <#Kommersant=http://www.kommersant.ru/archive/archive-material.html?docId=352288>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Aasia aktsiaturud lõpetasid päeva tõusuga
Aasia aktsiaturud lõpetasid päeva tõusuga, USA pikaajaliste võlakirjade tootlus tõusis samal ajal viie kuu kõrgeima tasemeni, sest investorid on globaalse majanduse taastumise ja börsifirmade tulemuste osas positiivselt meelestatud, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud lõpetasid päeva tõusuga, USA pikaajaliste võlakirjade tootlus tõusis samal ajal viie kuu kõrgeima tasemeni, sest investorid on globaalse majanduse taastumise ja börsifirmade tulemuste osas positiivselt meelestatud, vahendab Reuters.
Soojaleti plastist toidukarbid saavad suvel külge krõbeda hinnasildi
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Nortal ostis tüki võlgadega maadelnud idufirmast
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.