Virkko Lepassalu • 22. november 2002 kell 11:43

Konkursi "Logistikategu 2001" võitis Telema MMT

Telema MMT võitis konkursi 'Logistikategu 2001' Suure Auhinna ja lisaks selle Publiku Lemmiku tiitli.

21. novembril toimunud Logistika Aastakonverentsil kuulutati Telema MMT konkursi 'Logistikategu 2001' Suure Auhinna võitjaks ning ka Publiku Lemmikuks. Telema Group AS osales konkursil Telema MMT (Mobiilse Müügimehe Töökoha) teenusega, mida kasutavad täna paljud Eesti müügiorganisatsioonid, selgus pressiteatest.

Esmakordselt korraldatud Aasta Logistikategu konkursikutse saadeti Eesti logistikaspetsialistidele, -juhtidele ja logistika eest vastutavatele tegev-, finants-, ning IT-juhtidele. Paluti vastata küsimusele, milline oli 2001. aastal nende ettevõttes läbi viidud logistiline parendus, mis kasvatas kliendirahulolu, optimiseeris tegevust ja aitas säästa kulusid.

Korraldajate poolt kokku kutsutud pädev zhürii otsustas kõigepealt 10 finalisti ning nende tööd saadeti 400-le logistikaspetsialistile hindamiseks, misläbi selgusid konkursi võitjad. Konverentsil valiti kolme finalisti ettekannete alusel publikuhääletuse teel ka Publiku Lemmik.

Hetkel kuum