• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maavara kasutusloa rikkumine tõi 15 000 krooni trahvi

  Harjumaal karistas Keskkonnainspektsioon lubjakivi kaevandavat aktsiaseltsi kasutusloa tingimuste rikkumise eest 15 000 krooni suuruse trahviga.

  Aktsiaselts ületas talle loas määratud aastast kaevandamiskogust, rikkudes sellega loa nõudeid.
  2001. aastal kaevandas aktsiaselts Tallinna linnas ja Rae vallas asuvas karjääris 112 000 m3 lubjakivi, kasutuslubade järgi on tal lubatud aastas kaevandada 25 000 m3.
  Pühalepa vallas tegutsevale aktsiaseltsile määras keskkonnainspektor jäätmeseaduse rikkumise eest kokku 8000 krooni trahvi.
  Aktsiaselts kogus oma maa-alale kaevatud auku olme- ja ohtlikke jäätmeid - jäätmete keskkonda viimine väljaspool selleks ettenähtud jäätmekäitluskohti on keelatud. Ka põletas aktsiaselts oma maa-alal ligi tonn jäätmeid, omamata selleks jäätmeseadusega nõutavat jäätmeluba.
  Aktsiaseltsi vastutavat isikut Sulevit (55) karistati samuti rahatrahviga, sest ta ei ole korraldanud jäätmete üleandmist jäätmeluba omavale jäätmekäitlejale ning on eiranud ohtlike jäätmete käitlustingimusi, mille kohaselt tuleb vältida ohtlike jäätmete segunemist tavajäätmetega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
LHV: Coopi aktsia on ülehinnatud – aeg müüa
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
LHV on avaldanud uusima analüüsi Coop Panga aktsia kohta. LHV analüütikud toovad välja, et kuigi Coopi kasv vastab nende ootustele, on kolmanda kvartali kasvu ning kasumlikkuse näitajad pigem neutraalsed.
Euroopa liidrid soovivad Poola küsimuse jätta komisjonile lahendada
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Kuigi pea kõik Euroopa Liidu tippkohtumisele kogunenud liikmesriikide valitsusjuhid avaldasid muret Poolas õigussüsteemi sõltumatuse pärast, siis ei soovi enamik ELi liidritest leida lahendust tippkohtumise laua taga, vaid leiavad, et tüli peaks lahendama Ursula von der Leyeni juhitav Euroopa Komisjon.
Soome mõjukas majandusjuht sai maksuparadiisi tulu varjamise eest aasta tingimisi
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.
Soome esimese astme kohtus mõistis aastase tingimisi vanglakaristuse laevafirma Finnlinesi endisele tegevjuhile ja Nokia Matkapuhelimet endisele juhile Antti Lagerroosile ulatusliku maksupettuse eest.