• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: ?Laulukarussell? lükkub edasi ETV rahastamisprobleemide tõttu

  Laste lauluvõistluse ?Laulukarussell? edasilükkamise põhjus on riigi soovimatus rahastada rahvustelevisiooni vastavalt arengukavale, leiab ETV.

  ETV eilse teate kohaselt lükkub ?Laulukarusselli? uue hooaja algus poole aasta võrra edasi, sest rahvustelevisiooni 2004. aasta eelarve pole siiani selge, kirjutab Postimees.
  Seniste plaanide kohaselt pidi 1,5 miljonit krooni maksev hooaeg käivituma tuleva aasta sügisel ning kestma 2004. aasta kevadeni.
  ETV juhatuse esimees Ilmar Raag märkis, et ETV ei saa endale lubada kulukate projektide planeerimist, kuni järgnevate aastate sisstulekute suurus on teadmata.
  Telejuhi sõnul peitub kogu probleemi laiem taust asjaolus, et ETV-l pole Euroopale omast stabiilset finantseerimissüsteemi ning ehkki Riigikogu on vastu võtnud rahvustelevisiooni arengukava, ei peegeldu see telejaama järgmise aasta eelarve projektis.
  ETV tänavused kulud-tulud on Raagi andmetel 190 miljonit krooni. Tuleva aasta riigieelarve projektis on ETV-le ja Eesti Raadiole kavandatud 264,5 miljonit krooni, sellest umbes 180 miljonit televisioonile. Ringhäälingu arengukava täitmine nõuaks uuel aastal ETV ja Eesti Raadio tarbeks kokku aga 412 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.