• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Liviko suurendas novembris turuosa veelgi

  Eesti vanim alkoholitootja Liviko suurendas novembris oma turuosa nii kogu kange alkoholi kui valge viina osas.

  Viina liidu andmetel suurenes novembris Liviko turuosa kange alkoholi osas oktoobrikuu 55,2 protsendilt 57,1 protsendini. Viina osas oli võit isegi suurem: kui oktoobris kuulus Livikole 55,5 protsenti siseturust, siis novembris juba 59,1 protsenti.
  Seega tugevdas Liviko novembris veelgi oma turuliidri positsiooni. Liviko on oma ligi 60 protsendi suuruse turuosaga turgu valitsev ettevõtja ja peab järgima teatud mängureegleid, mida ta ka juhtkonna kinnitust mööda teeb.
  Üldse müüsid Eesti alkoholitootjad novembris mõnevõrra vähem kui eelmisel kuul. Liviko turundusjuht Janek Kalvi ütles, et ei oska seda seletada millegi muuga kui ehk vaikusega enne tormi, sest detsembris on oodata alkoholi müüginumbrite olulist suurenemist. Eelmise aasta sama ajaga võrreldes on alkoholimüük suurenenud üle 10 protsendi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
DelfinGroupi aktsia alustas kauplemist järsu kukkumisega Aktsia -8%
Täna algas kauplemine Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsiatega. Päeva on alustanud aktsia järsu langusega.
Täna algas kauplemine Läti finantsettevõtte DelfinGroupi aktsiatega. Päeva on alustanud aktsia järsu langusega.
Soojaleti plastist toidukarbid saavad suvel külge krõbeda hinnasildi
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Kui valitsus võtab vastu ühekordse plasti vähendamise eelnõu selle praegusel kujul, hakkavad kaupluse soojaleti plastkarbid ostjale raha maksma.
Nortal ostis tüki võlgadega maadelnud idufirmast
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.
Nortal omandas vähemusosaluse küberturvalisuse idufirmas Talgen Cybersecurity, kes võitles veel hiljaaegu ligikaudu 100 000 euro suuruse maksuvõlaga.