• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  MicroLink võitis Piirivalveameti ja Ravimiameti dokumendihalduskonkursid

  Ravimiameti ja Piirivalveameti dokumendihaldussüsteemi riigihanked võitis Microlink oma tarkvaraga Postipoiss.

  Tegemist on Eestis enimlevinud teabehalduse lahendusega, selgus pressiteatest. Tarkvaral on Eestis üle 6000 kasutaja 220 asutuses ja ettevõttes.
  Piirivalveameti ja piirivalveasutuste dokumendihaldussüsteem võimaldab asutusesisest dokumentide käsitlemist interneti vahendusel ühtsete standardite alusel. Piirivalveameti lahendus hõlmab kogu piirivalvet - Piirivalveametit ja veel 14 piirivalveasutust.
  Peale MicroLinki teostatud Tallinna linna dokumendihalduse projekti, mis lõppes septembris, on Piirivalveameti puhul tegu ühe suurima dokumendihalduse projektiga Eestis. Kasutajaid tuleb süsteemil ligi 500, dokumente prognoositakse aastas ligi 100 000.
  Lisaks juurutatakse piirivalveasutustes peale dokumentide registreerimise ja haldamise ka dokumentide elektroonilise menetlemise protseduure.
  Ravimiameti uus dokumendihaldussüsteem peab võimaldama paber- ja elektrooniliste dokumentide haldamist ühes süsteemis, vähendama dokumentide haldamist paberkandjal ning võimaldama seoses digitaalallkirja kasutuselevõtuga tulevikus üle minna
  elektroonilisele asjaajamisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.