• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Jõulude ajal sorteerivad Eesti Posti juhid kirju

  Eesti Post juhtkond sorteerib jõulude ajal postikeskuses kirju, et vältida kirjade hilinemist ja töö kuhjumist.

  Eile Lasnamäe postikeskuse sorteerimissaali kõrval väikses ruumis arvuti teel tellitud ?okolaadidele ja kaartidele aadresse trükkinud Eesti Posti e-äri projektijuht Kristina Seema töötab postikeskuses teist päeva, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Päev varem oli ta pärast tavalist tööpäeva alustanud ning poole kümneks õhtul jõudnud sadadele ?okolaadidele aadressid lisada.
  Seema sõnul käib ta postikeskuses jõulude ajal tööl juba kolmandat aastat. ?Tulin kontorilaua tagant välja, et jõulupäkapikutunnet saada,? ütles ta muiates.
  Eesti Posti tootmisdirektori Maire Lodi sõnul on firma moodustanud administratsioonis soovijatest graafiku, mis päevadel keegi abiks käib.
  ?Saame jõuluõnnitlustega hakkama ja ootame, et kirjade hulk kasvab,? lausus ta. ?Ootame kirjade hulga suurenemist igati, sest igalt jõulude ajal postitatud kaardilt läheb kümme senti Eesti lastekodudele.?
  Päev varem käis postikeskuses abiks Eesti Posti juhtkond, juhatuse esimees lubas kirju sorteerima tulla täna.
  Suures saalis kirju suuruse järgi sorteerinud postiteenindaja Angelika Vaalmäe lausus, et viimastel päevadel on kirju üha rohkem. Näiteks detsembri esimesel poolel töödeldi postikeskuses üle kolme miljoni kirja.
  Tootmisdirektor Maire Lodi sõnul on suurem kirjavoog alles tulekul. ?Kuna 16. detsembril algas soodusperiood, kui saadetav kiri maksab 3.60, ei ole kirjamahud veel suurenenud,? märkis ta. ?Detsembri esimesel poolel saadeti palju ärikirju, mille aasta teisel poolel vahetavad välja jõuluõnnitlused.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.