• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurbritannia nael poole aasta kalleim

  Suurbritannia nael kerkis euro (ja seega Eesti krooni) vastu möödunud reedel viimase kuue kuu kõrgeimale tasemele, sest sel nädalal kogunevalt Inglise Pangalt oodatakse baasintresside tõstmist.
  Saareriigis tõusis majade hind oktoobris kiireimas tempos pärast 2002. aasta augustit. Keskmine maja hind tõusis 131 947 naelani (3,0 mln krooni). Tegemist oli viimase positiivse uudisega, mis näitas, et Euroopa suuruselt teine majandus on tõusuteel, kirjutas uudisteagentuur Bloomberg.
  ?Järgmisel nädalal tõstetakse Suurbritannias intresse. See hoiab ka naela tugeva,? ütles möödunud reedel ABN Amro Holdingu valuutastrateeg Shahab Jalinoos.
  Reede hommikul kaubeldi naelaga 68,48 pennil eurost (22,85 krooni nael), mis on kõrgeim tase pärast 15. aprilli. Dollari vastu tugevnes nael möödunud nädala kolmapäeval koguni kuue aasta kõrgetasemele, kuid pärast tugevat USA III kvartali majanduskasvu numbrit andis nael veidi järele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Toyota ehitab USAsse akutehase
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Jaapani autotootja Toyota teatas täna, et ehitab Põhja-Carolinasse 1,29 miljardi dollari eest uue akutehase elektrisõidukite tarbeks, vahendab CNBC.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".