Inno Tähismaa • 15. detsember 2003 kell 8:03

Lavastaja Georg Malvius lahkub Vanalinnstuudiost

Lavastaja Georg Malvius teatas eile ootamatult, et lahkub Vanalinnastuudio kunstilise juhi kohalt ning lõpetab koostöö firmaga Smithbridge Productions.

Eile avalikkusele saadetud kirjas tunnistas rootslasest lavastaja Georg Malvius, et Vanalinnastuudio juhid ja muusikalifirma Smithbridge Production produtsendid Anne Veesaar, Mikk Purre ja Tarvo Krall pole täitnud oma lepingulisi kohustusi, kirjutab Postimees.

?See on hetkel ainus põhjus, mis ma öelda saan, ehkki mulle meeldis väga teatris töötada koos paljude andekate, professionaalsete ja toredate inimestega,? ütles Malvius. Tema kinnitusel on lahkumispõhjusi mitmeid, kuid ei soostunud neid ütlema. Lisaks loobus ta muusikalikompanii jõulukontserdi ?Öö laps? ja uute Vanalinnastuudio etenduste lavastamisest.

Vanalinnastuudio direktriss Anne Elling-Veesaar möönis, et Malviuse avalikkusele saadetud pöördumine üllatas kogu teatri juhtkonda. ?Igas loomingulises tööprotsessis esineb lahkhelisid või arusaamatusi, aga need lahendatakse alati omavahel,? lausus Veesaar.

Hetkel kuum