Inno Tähismaa • 15. detsember 2003 kell 15:14

Res Publica Tallinna linnavolikogu fraktsioon annetas linna kuuele paljulapselisele perele 4500 krooni

Res Publica fraktsiooni liikmed Tallinna linnavolikogus annetasid oma istungitel osalemise hüvituse paljulapselistele peredele.

Iga pere sai linnavolinikelt jõulukingiks 4500 krooni, vahendas Res Publica fraktsiooni nõunik Reet Trei. Kokku sai toetust kuus peret, kokku 27 000 krooni. Pered, kes toetust enim vajavad, leiti linnaosade sotsiaalosakondade abiga.

Fraktsiooni juht Kaupo Reede ütles pressiteate vahendusel, et Res Publica Tallinna fraktsiooni üks eesmärke on laste ja haridusega seonduvate valdkondade edendamine. 'Aasta tagasi novembris loodud Res Publica fraktsiooni 17 liiget Tallinna linnavolikogus loobusid nii komisjoni liikmetele ettenähtud hüvitusest kui ka komisjoni esimehele määratud hüvitusest. Komisjoni liikmetele makstakse hüvitust komisjoni koosolekutest osavõtul 75 krooni, komisjoni esimehele makstakse hüvitust 3000 krooni kuus. Res Publica fraktsiooni juhatada oli senini sotsiaal- ja tervishoiukomisjon,' selgitas fraktsiooni esimees Kaupo Reede.

Hetkel kuum